Routebeschrijving

Per fiets vanuit Amsterdam
Neem vanaf het Stadionplein de Amstelveenseweg (richting Amstelveen). U fietst rechtdoor (aan uw linkerkant passeert u het VU). Blijf het fietspad op de Amstelveense weg volgen tot u aan uw rechterhand Restaurant De Veranda ziet. Direct voorbij dit restaurant slaat u rechtsaf. U fietst rechtdoor, richting de Bosbaan. komt. Bij de stoplichten slaat u direct rechtsaf het fietspad op. U fietst nu recht op de Bosbaan af. Bij het olympisch trainingscentrum (grijs langwerpig gebouw) neemt u een bocht naar links en volgt het fietspad naar het botenterrein. Het KNRB kantoor is op het botenterrein gevestigd naast de botenloodsen.

Openbaar vervoer
Buslijnen 170, en 172 vanaf het Amsterdam CS; Buslijn 66 en 199 vanaf het Amstelstation. Buslijn 62 vanaf station RAI. Uitstappen op Halte Van Nijenrodeweg/Amstelveenseweg. U loopt ca. 100 meter terug ten opzichte van de rijrichting van de bus, steekt de weg over en gaat direct linksaf. U loopt recht op de Bosbaan af.

Met de auto
Vanaf de A10, de rondweg van Amsterdam, neemt u de afslag VU (S108). Bij de stoplichten slaat u linksaf. Op de Amstelveenseweg passeert u het VU-ziekenhuis. Vervolgens na circa 700 meter bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Parkeren kunt u op de parkeerweide aan uw rechterhand; hiervoor gaat u bij de T-kruising rechts en direct weer rechtsaf de parkeerweide op. Tegenover de parkeerweide ziet u de Bosbaan.

Kamperen

Kamperen is voor deelnemers mogelijk aan de westzijde van het Olympisch Training Center (OTC), u kunt dit terrein bereiken door bij de parkeerplaats door te rijden en na het passeren van het Bosbaanrestaurant linksaf te slaan (het fietspad op). Vervolgens volgt u de weg tot bij het OTC waarna u aan de achterkant het kampeerterrein op kunt rijden. Op zowel het kampeerterrein als de parkeerplaats tegenover het OTC en het fietspad geld een rij- en parkeerverbod. Het laden en lossen van kampeerspullen is hiervan gevrijwaard, echter dient u daarna uw auto op het parkeerveld aan de oostzijde van de baan te parkeren.

Botenwagens kunnen aan de kop van baan geparkeerd worden. Dit is te bereiken door bij de T-splitsing bij het oprijden van de Bosbaan linksaf te slaan en vervolgens de eerste afslag rechts te nemen (waarbij u het fietspad oversteekt). Ook hier geld een parkeerverbod.

Wilt u meer weten over de Bosbaan kijk dan op de site van het Amsterdamse Bos.

Reacties

reacties