NK 2022 voorzichtig van start

met Geen reacties

We zijn na voorbereidende gesprekken met het Platform Kano Sprint, Watersportverbond en Willem-Alexander Baan inmiddels voorzichtig bezig met te proberen om voor 2022 een NK Kano Sprint te organiseren. We zijn nog druk doende om het budget rond te krijgen en het is nog spannend of dat gaat lukken.

Het is de bedoeling dat we 10 en 11 september 2022 het NK organiseren op de Willem-Alexander Baan in Zevenhuizen, onder de rook van Rotterdam. Dit is een volwaardige roeibaan met 9 banen, breed genoeg dus voor een kanowedstrijd. De focusgroep traint er inmiddels sinds maart 2021. Het Watersportverbond wil daarom ook graag het NK op deze voor ons nieuwe baan organiseren. Omdat alles nieuw is, gaat dat wat moeizaam. Maar we hebben goede hoop dat het gaat lukken. Er mag op het terrein van de baan niet gekampeerd worden, het eerste wat we daarom gedaan hebben is een kampeerveld reserveren op Recreatiepark De Koornmolen, op een steenworp afstand van de baan.

We hopen op korte termijn met meer informatie te komen.

We gaan nu eerst maar eens proberen de website weer een beetje up-to-date te krijgen. Dat doen we niet met spetterende nieuwe opmaak, maar wel met het updaten van alle zwaar verouderde data. Daar zijn we ook nog wel even zoek mee, dus wees niet verbaasd als er nog rare informaties staat. Op naar een nieuw NK!