Drukke vrijdag rond Bosbaan

with Geen reacties

Houd rekening met de andere activiteiten die dit weekend plaatsvinden op en rond de Bosbaan. Vrijdagmiddag is de Finance Run op de Bosbaan bezig. U kunt wel op het kampeerveld komen maar het kan zijn dat u even moet wachten voordat u het fietspad op kunt. Vooral tussen 16:00 en 18:00 zal het veld even lastig bereikbaar zijn. Wij vragen hiervoor uw geduld en begrip.
Anders dan eerder gecommuniceerd is de kop van de baan alleen tussen 16:00 en 19:00 uur niet bereikbaar. Botenwagens kunnen vrijdag daarom voor 19:00 uur tijdelijk langs het fietspad of op de grote parkeerplaats geplaatst worden. Na 19:00 uur dienen alle botenwagens alsnog op de kop van de baan geplaatst te worden! Wij raden het zeer af om de botenwagens achter het OTC te zetten omdat hier vrijdagavond bestuurswissel van de studentenroeivereniging plaats zal vinden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Zoals eerder gecommuniceerd raden wij kampeerders aan om zoveel mogelijk achterop het veld te gaan staan ivm het feest bij de studentenroeivereniging op vrjidagavond.

Reacties

reacties